Minnesvärd kväll med stjärnor

Igår hade vi ledig kväll. Vi fick gå på bio. Det var en kväll som heter duga. Filmen vi såg var förträfflig och precis vad vi behövde. Vi såg Finding Neverland och den fick defintivt sin plats högt uppe på min favoritlista. Det är sällan som jag skrattar högt då jag ser på film och speciellt i biosalongen, men det gick helt enkelt inte att låta bli. Både jag och Basse satt med ett leende på läpparna så gott som hela filmen igenom och när slutet kom var jag knappast ensam om att ha något våta kinder.

Finding Neverland handlar om hur manusförfattaren Barrie träffar en familj som inspirerar honom att skapa Peter Pan. Det är en vacker film. Skådespelarna är bland annat Johnny Depp och Kate Winslet, de är duktiga skådespelare som kännt.

Efter att ha sett Finding Neverland längtade vi så där smått efter våra fina söta pojkar. Det låter kanske lite absurt med tanke på att vi väldigt sällan har möjlighet att vara bara två, men det var filmens förtjänst. Klockan var ändå inte så mycket så vi hann med en promenad i vinterkylan. Det var gnistrande kallt och stjärnorna glimmade ovanför oss. Vi var så glada över att ha fått en kväll för oss själva. Tack till vännerna K och P, ni är oersättliga!

Pojkarna poserar

Idag ska jag och Harald gå på teater och se på Mumin, Kometen kommer. Ska bli spännande.

PS. Tryck på bilden om du vill se den i ett större fönster.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *