Vardagslyx

Klockan är tre på eftermiddagen och båda barnen sover. Den ena ute den andra inne. Nu har jag nån timme att disponera precis som jag vill. Det är lyx i vardagen det. Skön vårdag idag som bland annat har fört med sig en mammaträff. Roligt. Nu skall jag sticka lite på min tröja…

PS. Tack till er som brukar skriva en kommentar nu som då. Det glädjer att de som läser här lämnar ett litet spår efter sig…

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

1 svar på Vardagslyx

 1. Anja skriver:

  Hej hej!!!
  Nu sover mitt troll också! 🙂
  Passar på att surfa runt lite och naturligtvis att plocka undan.
  Kul att du har en länk på din sida till min!!

  Ha det så bra och hoppas du får en trevlig helg!!
  kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *