I väntan på påsk

Det har gått en tid sen senaste inlägget igen. Förra helgen tillbringade vi i Sibbo, lördagen gick åt till en kompis polttare.

Utklädd

Blivande bruden hade skoj så det blev en lyckad dag.

På söndagen var vi ute en stor del av dagen. Mamma hade anmält sina barnbarn till en skidtävling. Det var superskoj. För att locka de skidande barnen till mållinjen stod en man och viftade med en chokladstång. Jag behöver knappast berätta var mamma jobbar, eller?! Harald skidade snabbt och vann enligt egen utsago. Enligt de vuxna blev han sjätte eller sjunde, men vem bryr sig.

Mommo med barnbarnen efter skidtävlingen

Tröttsamt måste det dock ha varit att skida ca 50 meter förHarald sov dagssömn i fyra timmar…

Påsken närmar sig. Det märks bland annat på att vi pysslar en hel del, både här hemma och på dagis. Än är det påskgräs, påskharar, kycklingar eller påskris som får se dagens ljus.

Påskpysslaren Harald

Harald är en ivrig pysslare och kunde göra det dagarna i enda… En annan sak som fört oss närmare påskkänslan är påskvandringen som Åbo svenska församling ordnat för dagisar och skolor. Harald har gått vandringen ca tio gånger så han borde kunna påskens budskap vid det här laget. Orsaken till att han är en så trogen vandrare ligger i att jag medverkat på en av stationerna. Det har varit riktigt roligt att spela lite teater, trots att det inte riktigt är min grej. Att undervisa små gulliga skolbarn däremot är mycket skoj.

PS. Ha tålamod med bilderna, jag vet att det inte blir riktigt snyggt och just nu verkar det inte gå att få dem större och mannen är ju inte hemma… Men trägen vinner… En dag… Haha, nu lyckades jag (alldeles själv), det var bara ett ”:” som fattades, fast då det gäller dataprogrammering så är det tydligen inte så ”bara”! : : : )

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på I väntan på påsk

  1. Soffi skriver:

    Huu, jag känner igen mig…

  2. Moster C skriver:

    Åååh! Kaninsöt påskpysslare! Lilla B är en så stor duktig pojke redan…Får se Era kycklingar (H&A) på påsken! 😉 Kramsis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *