Pah-pah =pappa

Busiga Bebben har lärt sig klättra

Igår skedde det något fantastiskt! Ett nytt skede i vår tillvaro. Artur somnade för natten utan att jag ammade honom. Jag var på syjunta och Basse hemma med barnen. Vi hade bestämt oss att nu göra ett försök och inte göra samma misstag som med Harald, det vill säga ”bara-mamma-duger”. Harald ammade jag till sömns till ett och ett halvt år, sen var han van vid att det skulle vara jag som nattade honom, bara jag. Det som fick oss att bestämma oss för att pröva detta nu var att Artur nyligen börjat sova bara ett pass på dagen. Då sover han en tre- fyra timmar och är rätt så trött klockan åtta då han ska nattas. Det att han är trött gör ju saken lättare. Det kändes skönt och befriande att kunna sitta på syjunta just så länge som jag hade lust… OCH pappa är ju lika bra som mamma.

För övrigt har jag nu börjat packa. En låda med glas (hade inte flere lådor) och så en hel del kläder. Det är roligt, roligt, roligt. Måste bara på jakt efter pafflådor. Och så har jag just lagat mjöd för mitt i villervallan är det ju första maj!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

3 svar på Pah-pah =pappa

  1. Zwoger skriver:

    Jaha. Flyttningen igång. När får ni alltså nycklarna? Jag är rädd att det inte blir så mycket flytthjälp om det är så snart som om några veckor… Men kanske någon dag kan tas ledig. Här i stan är det fullt solsken och alla som bara har möjlighet söker sig ut till terrasserna. Själv har jag idag hållit några skoltimmar ute på gården, pga solen. Ha det så soligt och skönt! Hälsa restiga familjen. Ni är väl förresten i Åbo under wappen??

  2. Pingback: basseblog » Ibland går det bara inte som man vill

  3. Moster C skriver:

    Vill se mera söta bilder på Er…Väntar oxå på att komma och hälsa på er och få se ert nya hem! ”Oliiiiidligt spännande!”;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *