Glad vår!

Artur firar valborgsmässoafton

Vi har firat valborg med vänner. Det var roligt att se alla goda vänner samlade här. Vi åt gott och pratade in till sena natten. Barnen var på kalashumör på kvällen, tvärtemot beteende under hela dagen… Artur somnade tidigt och Harald gick omkring och underhöll gästerna med sitt prat och en solfjäder.

Vårens första uteglass

På första maj gick vi sedvanligt till Vårdbeget med armarna raka av all picknickktillbehör. Där satt vi i solen och njöt för fulla muggar av sol, värme, gott att äta och trevligt sällskap. Mitt i det hela ringde min storasyster för att fråga hur vi har det. Hon trodde att vi skämtade då vi sa att vi sitter på picknick, vår dialog:

”Kom igen, sitter ni där i dunrock då eller vad gör ni” var typ hennes kommentar. ”Nä hur så? Det är ju + 13 grader.” svarade jag. ”Det snöar ju!!!” fick jag till svar. Otroligt att det kan vara så stor skillnad på ett par hundra kilometer (sydostlig riktning alltså).

Nå lite is i magen fick vi, för vi åt vårens första uteglass. =)

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Glad vår!

  1. Anja skriver:

    Hej !
    Så våren har äntligen kommit till er då! Härligt!
    Det låter som att ni har haft det jätte skönt under valborg!
    Ha det så bra!!

  2. Patricai skriver:

    Hej! Och tack för senast – det var roligt att fira wapp med er. Vad söta pojkarna är på bilderna. Harald var så rolig på wappen. Gick omkring och frågade ”Har du svettigt”. Svarade man jakande, så fick man lite solfjäders-behandling. (Han hade lagat en egen solfjäder med Mia Bäck.) Hoppas vi ses snart igen! h. Pisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *