Sommar, sol och BAD!

Barnen badar

Några kan tycka att vi är knäppa som tar barnen med på lååånga vandringar. Det fick vi i alla fall höra av ett par på Öland som bemödade sig stanna bilen och tala om ett sanningens ord för oss: ”… och släpa med barnen på sånt här, förstår ni inte att barn ska vara på stranden och bada på sommaren!!!” Därför sätter jag lite bildbevis med i detta inlägg där jag tala om att våra barn också får bada. Vi ansåg inte att det var ett straff för dem att vara med på pilgrimsvandringen, men visst stack kommentaren lite i mammahjärtat. Att vår familjs semesterresa inte är fullt så ordinär kan jag hålla med om, men då det inte lockar att fara till Kanarieöarna och ligga på stranden hela dagen. Nåjo, under den senaste veckan har vi i alla fall besökt badstranden så gott som dagligen så några pluspoäng kammar vi kanske in som föräldrar där.
Smultronstället

Det är skönt med sommar. Jag är ingen soldyrkare men jag njuter av att det är varmt. Läste igenom mina dagboksanteckningar från det senaste året och blev påmind om hur förra hösten såg ut. Arturs ständiga öroninflamationer fram till dess att han blev opererad och fick tuber, sen fick Harald bihåleinflamation, sen var det nån magsjuka. Tänk att man orkar! Nu då det är varmt och skönt känns allt sånt som sjukdomar så avlägset. Bra så!

Vi hade en skön eftermiddag ute i solen idag i Ruths och Mats trädgård. Åt glass och chokladkex som smälte bort.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *