Regn

Artur trotsar regnet

Ute åskar det. Och stormar så träd välter. Och regnar så bilar simmar. Vårt hus skakar när det bullrar och när man ligger i vår säng och tittar ut genom takfönstret känns det nästan som om man skulle träffas av blixtarna som lyser upp himlen. Kusligt och ganska spännande. Plåttaket har jag skrivit om förr, det låter fortfarande.

Igår regnade det från morgon till kväll. Vi satt inne och väntade på en paus. Men då den inte infann sig drog vi på kvällen på oss regnkläder och trotsade regnet. Idag var det däremot soligt och varmt så det förslog. Vi tog bilen till Kuhankuono (”fattigmanslappland” strax utanför Åbo) och vandrade en god bit.

Carina och Basse marscherar
Då vi efter fyra timmar satte oss i bilen igen kom dagens första regndroppe och sen dess har det skvalat ner.

Lillasyster har åkt hem tillsammans med storasyster med familj som också hälsade på idag. Känns konstigt att bara vara vi efter att i tre veckor intensivt ha umgåtts med släkten. Det var skoj att ha syster här, nästa gång hon kommer är det med en baby på armen och inte i magen (beräknade dagen är 31.8). Spännande spännande!
Harald försöker smita undan kameran

Det ska regna imorgon säger väderleksprognosen. Igen.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *