Min vecka

Trubadurerna

PLASK

Harald letar efter sommarens sista blommor

Bilderna invid är tagna för ett par veckor sedan då vi var i Sibbo. Tryck på dem för att se dem i ett lite större format.

Det går bättre och bättre med dagbarnen hela tiden. Hela förra veckan gick egentligen riktigt bra. Skönt för alla. I torsdags var jag och Basse på generalrepetitionen för Annie Mästerskytten på Åbo svenska teater. Roligt att gå på tumis på teater och speciellt på musikal. Att det var gen.rep. märktes dock ganska tydligt, idag har de premiär så lite har de säkert hunnit finslipa sen i torsdags. Skådespelarna var duktiga. Stort tack till Marika Westerling (Annie) som fixat biljetter åt oss.

Några av våra vänner erbjöd sig för en tid sen vara barnvakt så att jag och Basse skulle ha möjlighet att gå ut tillsammans nåt tag. Så idag slog vi till och for först på bio och sen ut och äta på restaurang. Vi såg den tyska filmen Sophie Scholl. Det var en tung och dyster film, men vad kan man vänta sig då temat är Nazityskland. Den var dock mycket välgjord och hade ett positivt budskap mitt i allt det mörka. Definitivt en sevärd film.

En nyfödd baby föddes i vår bekantskapskrets i fredags. Väntar på att få beskåda den lille.

Allt är bra med Harald och Artur. Artur växer massor hela tiden, det senaste påhitten är att balansera, göra konster och stå på ett ben. Tilläggas kan att han är mycket inspirerad av förebilden Harald. Men det ser för roligt ut då Artur ska stå på ett ben. Svårt att beskriva det men det liknar lite sumobrottarnas uppvärmning före de går in i ringen…

Här kommer ett plock bilder från Englandsresan.
Puss mamma!

Famnen full!

Samlade kring 50-åringen

Jag i ett gammal ånglokståg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *