Bilddagbok

Harald ritar dinosaurier

Harald har på senaste tiden hittat tuschpennorna. Varje dag kommer han med flera fina teckningar till mig och Basse. Ja inte bara teckningar, här en dag fick jag ett bokmärke som han suttit och pysslat ihop i säkert en timme. Det var inte vilket bokmärke som helst fick jag veta, för när man får slött då man läser är det bara att stiga upp, ta sitt bokmärke och släppa ner det till marken ”och se hur fint det singlar ner”. Ett sånt är bra att ha!

Vardagslyx

Varje dag då alla barnen vilar ett par timmar kokar jag en stor kopp cappuccino åt mig och njuter av lite egen tid.

Bullabak och bullasmak

Ja så här ser det ut i vårt kök. Här bakar vi bullar. Barnen på bilden är Ida, Artur och Benjamin. Harald var nog också med men har tydligen sprungit iväg nånstans för tillfället, han är är ganska rörlig av sig.

Trevåningssoffa

Att vårt hus är ganska litet stämmer, att vi inte har överdrivet med sittplatser stämmer också. Men vi hade liksom tänkt att man kan utnyttja det tomma golvutrymmet som sittplatser, men varför inte sitta tre stycken på varann, det verkar ju fungera. Här är de fem stycken i vår tre personers soffa och visst skulle man kunna tränga dit ännu en sex sju stycken, eller hur?!

Sjuka barn

Idag har Harald mått dåligt. Det är inte roligt att vara sjuk, speciellt inte som man hela morgonen och förmiddagen sett fram emot kvällens jumppa i Kuppishallen! Men dagen gick ganska bra trots allt, han har läst massor. Här ligger de ursöta bröderna och tar det lite lugnt. Det kan man behöva ibland.

Ojoj klockan visar 23:12, 12 minuter över min läggdags-deadline. Godnatt!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *