Litenhetens Storhet

Barnen med pinfärsk kusin

Ett barn som är så litet så det får plats på en arm fyller hela hjärtat så man inte finner ord. Att få egna barn är en gåva som man förundras över varje dag. En del av en själv, en del av den man älskar och en stor del sig själv. Denna helg blev jag än en gång påmind om storheten i ett barn som är yttepytte litet. Jag lånade Madicken, jag snusade, jag gosade och hon fyllde hela mitt hjärta med idel glädje. Det är något visst med andras barn, med barn till människor som står en nära, som man tycker om av hela sitt hjärta. Det kändes så fint att få vara med Madicken, ansvaret som finns då man har en egen liten nyföding fanns ju inte nu, det var bara att njuta och lära känna Henne. Det första leendet fick vi också ta del av under helgen som den lilla familjen tillbringade här.

Ler mot mamma

Att ha lillasyster Carina, Henrik (jep, det var han med världens finaste foton, länken finns härinvid: lundfoto.com) och Madicken här var underbart roligt. Vi trivs så otroligt bra i varandras sällskap. Vi har promenerat en del, gosat en del och ätit en hel del… Idag reste de hem, det blev tomt och tyst, men minnena finns kvar för alltid.

Henrik med kameran

Henriks kamera är större än hans barn och tar superfina bilder.

Den senaste veckan som dagmamma var hur bra som helst. Det blir bara bättre för var dag. Många sa att det vänder efter ett par tre veckor och sedan börjar det nog gå bra.

Artur kommer ut från kojan i sitt rum

Visst tänkte jag att det blir bättre, men att det skulle vända så här fort kunde jag ändå inte hoppas. Nu känner jag igen barnen från hur de ”brukar” vara och det är mycket skönt. Harald har också vant sig vid situationen nu och allt löper på mycket bra. Jag hoppas det kommer att vara så här eller bli ännu bättre.

Just nu är jag ensam hemma. Mina pojkar är på jumppa i Kuppishallen. Skönt med lite egen tid. Skall tända lite ljus, lägga mig i soffan och mysa.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *