Praktfull varm höst

Höst

Det är en exeptionellt varm höst i år. Rätt skönt faktiskt med +14 grader och sol för det mesta. Lättare är det att klä på alla då man varken behöver tjocka vinterkläder eller regnkläder. Tids nog hinner vi med det också. Bilden idag är tagen från vårt sovrumsfönster.

Veckan som gått var tung. Basse jobbade sent alla dagar och dessutom på bokmässan hela helgen. Så det känns nästan som inget veckoslut alls. Nä, visst gjorde vi roliga saker också, jag och barnen. Bland annat var vi på Apan Anders konsert. Harald och Artur tyckte om det. Harald blir bara så ofantligt blyg då vi går på tillställningar med massor andra människor. Han ville inte sitta på golvet med de andra barnen, han ville sitta med mig och hålla min hand. Han ville inte sjunga med. Ett tag glömde han bort sig lite och ropade halvhögt ”England” då Anders frågade vart ska vi resa sen… Apan Anders hörde dock inte Haralds England och Harald själv blev lite snopen då han märkte att han sagt något högt. Kanske blir det bättre sen då han börjar på Lekis?!? Jag är nu inte alls orolig för jag vet ju hur självsäker Harald är annars. Och är miljön bekant så går det hur bra som helst. Igår på kvällen var vi ännu och gymnastisera i Kuppishallen och Harald träffade bästisen Aida där. Då var det inga problem alls, han sprang, hoppade, stojade och lekte som vanligt där trots att där var väldigt mycket folk.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *