Vi firar Valborg!

Det är maj månad nu. Löven rullar sakta ut sig i solens varma strålar. Även människorna kryper ur sina vinterkläder och tar emot våren med öppen famn. Vårens antågande har vi nu officiellt firat i dagarna två, åtminstone hälften av familjen. Artur fick hög feber på Valborgsmässoafton så han fick stanna hemma med pappa medan Harald och jag firade. Idag började vi dagen i Helsingfors med att lyssna på Akademen där svåger-Simon både sjunger och dirigerar, det var stämningsfullt. Efter det blev det picknick i gräset. Att vi har en viss erfarenhet av picknickar vid det här laget kan man konstatera om man reflekterar över vad som hände då vi picknickade år 2002. Den här gången klarade vi oss utan såväl glass på filten som cola i skon! Och det med två barn, märk väl!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *