Söt, sötare, sötast- bio, Bambi, barn!

Fick mersmak av bio och gick idag igen. Denna gång med Harald och på en betydligt mindre skrämmande film. Den egentliga orsaken till detta frekventa biobesökandet är den att vi för ett halvt år sedan återigen föll i gropen och köpte en rad seriebiljetter för att ”spara” pengar. Om fem dagar är biljetterna inte längre i kraft och igår fanns ännu fyra kvar. Inte för det, det har varit kul att gå på bio men kanske kunde man fördela besöken lite mer jämt i fortsättningen? Idag såg vi på Bambi 2 och den var mycket söt. Sötast var nog ändå Harald, stundvis visste jag inte om jag skulle se på honom eller på filmen. Det är så roligt att se reaktionerna speglas i hans ansiktsuttryck.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *