Många gubbar, bara en boll…

Alla här hemma har fotbollsskjortor, far man hem till svärföräldrarna kan man hitta ännu fler typer med liknande skjortor. Och har de inte skjortan på sig sitter de i alla fall med näsan fast i tv-skärmen och ihärdigt följer med en pågående match. Jag har för länge sen tappat räkningen hur månte matchen som spelas för den här veckan för att inte säga för dagen. Jag gör mitt bästa (jo det är sant), jag sätter mig i soffan där alla andra är. Ingen säger något, jag börjar prata om dittan och dattan, ingen svarar, ajo de ser ju på Fotboll, ups. Besinnar mig och sitter tyst ett par minuter, försöker se på det som de ser på, efter fem tysta minuter frågar jag vem som spelar, i bästa fall svarar någon. Igår tänkte jag att nå nu ska jag hålla Basse sällskap och se på då England spelar mot Sverige, för den matchen kan onekligen vara intressantare än en match mellan Trinidad-Tobago och Långtbortistan. Ingen kan klandra mig för jag försökte! Men somnade… Men klockan var ju massor!
Hoppas i alla fall att England vinner, då blir nån glad.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

3 svar på Många gubbar, bara en boll…

 1. Fotboll-Carina skriver:

  Fniss, du är allt skojig du! Har du inga bilder på händelserna?! Ingen tröst, ju, men det pirrade i benen idag då jag såg, för mej, den första matchen detta VM. Synd nog egentligen att jag inte gett mej den tiden att se på matcherna…Spännande och härligt att se då de KAN så bra. En svalare dag skall jag ner till planen för att öva! Snart är VM förbi, kämpa! 😉

 2. Anja skriver:

  Men du hejjade väl på Sverige 😉

 3. Tina skriver:

  Hahaha, hohoho, hihihi… Jag har besparats från allt vad fotboll heter (eller räknas fotbollsmatcherna nere på fotbollsplanen några hundra meter från oss? Kanske…!? Är det VM, så är det väl VM!?). Har inte ens tänkt på att det pågår något sådant – inte ens fastän jag idag erbjöds en ”vm-santsijuoma” på Macken. Hahaha….

  Nej, nu ska jag sluta svamla.
  Godnatt, Tina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *