Vi flyttar ut!

Vi flyttar ut, bokstavligt talat, ut i naturen alltså. Jag älskar vår gård om sommaren. Vi praktiskt taget bor utomhus. Som idag till exempel, vi gick ut klockan nio på morgonen och kom in klockan sju på kvällen. Harald har inte varit inne överhuvudtaget på hela dagen! Artur sov sina två timmar inne men har i övrigt bott ute. Vår gård är en oas, här är lummigt, tyst och grönt och allt detta bara ca ett par kilometer från stadens centrum. Drömde i natt att vi bytt bostad med våra tidigare grannar i Studenbyn, en mardröm minsann. Jag saknar inte Studentbyns betong, är det något jag saknar är det i så fall den billiga hyran, ”gratis” vatten och el men i övrigt är jag inte beredd att byta bort vår pärla.

Varifrån jag fått den fixa idén att flytta utomhus sommardagar är inte långsökt. Här kommer en bild från förra veckans lördag. Då bodde barnen ett dygn hos mormor (mer om det finns att läsa under en kommentar) och de var inte heller mycket inne. Det är också så jag minns min barndom, vi var ute. På bilden har vi just kommit för att hämta hem våra knattar därför är jag med på bilden fast jag för övrigt mest var på bröllop under det dygnet.

Från vänster: Jag, Artur, Harald och mormor.

Picture-123.jpg

Här är en bild från vår gård då alla fyra barnen får sin lunch, vi äter ute idag! (från vänster, två dagbarn och sen mina egna och io bakgrunden skymtar gaveln av vårt hus).

Picture-165.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *