En slända i dagboken

Barnens dagisstart är drömlik. HULLAA (hurra) ropar den ena, jippppiiii den andra då vi på måndagmorgon berättar att de får gå en stund till dagiset idag. Vi är så glada över att det går så smärtfritt med allt det nya. Idag prövade vi första gången på att Basse förde dem på morgonen, barnen åt premiärfrukost på dagis och jag hämtade dem mitt på dagen. Jag hade lite planerat att sova lite längre eftersom gårdagens möhippa drog ut till sena natten, men jag var pigg kl. åtta så jag steg upp. Konstaterade än en gång att det är otroligt mycket man hinner med då man är ensam, som att äta, dammsuga, gå till stan och inhandla diverse skolmaterial på mindre än en timme!

Vi hade turen att få besök i helgen. Syster Carina, Henrik och Madicken dök upp i fredags och åkte hem igår. Vi hann göra stan, fara ut och jogga, spela spel och umgås hela veckoslutet. Henrik (naturfotografen) var mäkta imponerad av stadsharen som sov utanför vår dörr hela helgen.

Här kommer ett litet prov på en bild jag tog med nya kameran.
img_1132.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på En slända i dagboken

 1. Carina skriver:

  Wow! (sade naturfotografen om bilden) Och verkligen! Du har lyckats! Nu kan jag tom se att han lite skakar av rädsla, då du konkurrerar…;)

 2. Mamma skriver:

  Hej mina kära,

  Vad roligt att höra om att det går så bra för Harald och Artur när de börjat på dagis. Men de är ju båda duktiga och positiva killar.
  Det känns lika härligt för er då ni vet att de trivs så bra.
  Kram från mormor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *