Fest

BBC:s miniserie Pride and Prejudice som baserar sig på Jane Austens bok med samma namn har firat tio års jubileum. För att fira det köpte jag en egen DVD så nu slipper jag snylta på svärföräldrarnas. Nu finns den dessutom att tillgå närhelst andan faller på att se lite högklassig romantik. Själv får jag snart fira tiogångers jubileum. Säger som Mr. Darcy ”I ardently admire and love…”

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fest

  1. Carina skriver:

    Oj neeeej, du är fantastisk! 😉

  2. Ika skriver:

    Även jag har upptäckt storheten i denna serie, och häromdagen kom jag till att jag nog måste köpa ett eget exemplar på dvd. Ska slå mig ihop med en kompis och utnyttja Anttilas must see-erbjudande – en för 12,90, två för 20 euro.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *