Ny information

Var på skolan idag, fick egna nycklar, fick veta hur jag gör om det brandsirenerna börjar tjuta och hur jag fyller i en kvarsittningsblankett. Bland annat. Gick upp till tredje våningen där mitt klassrum befinner sig, fann hela rummet i en salig röra där två ”icke fullt påklädda” män stod och målade fönstren! Jag backade ut och kunde glatt hålla med honom som arbetade med att ”det är lite på hälft här ännu”. Så pulpetplacering får vänta lite ännu. Det kom information från alla håll idag, vilket jag är tacksam för men samtidigt var det jobbigt att försöka memorera allt. Var fanns musikböckerna, var finns alla häften, vad var lösenordet till datorn och vem var det som åker taxi varifrån och när???!! Pust vad jag känner att jag är NY på jobbet, har till exempel hälsat flere gånger på samma person (rodnar för jag har ganska bra minne i vanliga fall). Men nog blir det väl ordning och reda av det här också får vi hoppas, det bästa med allt detta nya är ju att jag tycker det är så himla roligt!
Imorgon är det fortbildningsdag i Pargas hela dagen. Det blir den längsta dagen för pojkarna på dagis hittills, jag hoppas att det går lika bra som det hittills gått.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *