Första veckan

Nu är första skolveckan avverkad. Den har varit hyfsad. Fortfarande råddar jag med rasttider och mattider men ingen har ännu tagit skada av ett par minuters förseningar här och var. Jag trivs. Som socker på botten vann jag vinlotteriet idag i lärrarrummet. En flaska rött vin efter denna brakstart in i ”nya livet” kan aldrig vara fel.

Harald ville igår själv pröva cykla utan stödhjul vilket överraskade oss. Det gick ganska bra med tanke på att han för en vecka sedan kände sig ofantligt rädd att cykla med stödhjul. Nu övar vi mest balansen så att han använder cykeln som en sparkcykel.

Skönt med helg. Välförtjänt. Nu ska hela familjen baka pizza.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

3 svar på Första veckan

 1. Ika skriver:

  Nämen hej, bloggar du också? Kul! Måste bokmärka sidan så jag hittar tillbaka! Lycka till med nya jobbet, förresten!

 2. Mia skriver:

  Hälsningar från Jakobstad! Sköter min systers två barn en vecka som födispresent till min syster som fyller 40 (men det har jag säkert berättat när vi träffades senast) och passade på att surffa på nätet när dom är i skolan. Va roligt att Harald och Artur trivs på dagis och att du trivs i skolan! Ses i Åbo!

 3. Tove skriver:

  Hej, det är ju evigheter sen vi träffats, så jag måste plöja igenom ett par månaders blog för att uppdatera lite… Det låter ju som om ni skulle må utmärkt bra hela bunten! Lycka till på jobbet, hoppas vi ses snart!
  Kram från Tove

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *