Djupsjöbackska bokpanelen samlas

Bokpanelen består av följande medlemmar: Saga 9 månader, Artur 6 år, Harald 9 år, mamma Sonja och pappa Basse. Här följer en kort presentation av samtliga medlemmar.

Saga hittar (oftast) sina egna böcker bland alla bokhyllans böcker. Hon drar ut alla hon har, sätter sig på högen och väljer en bok. Hennes favorit just nu är en hemmagjord bok med ringar, de är väldigt goda att suga på. Boken gjordes i tiderna av Karin och Fredrik, mycket skickligt och kreativt. (Karin har för övrigt en härlig blogg, klick!)

Artur läser redan böcker själv, men njuter mest av högläsning. När jag frågade vilka böcker han gillar mest svarade han, kapitelböcker för att det är så spännande att se vad som händer i nästa kapitel.

Harald berättar att han läser böcker för att slappna av, helst i sin egen säng för där är det skönast. Han tycker alla borde läsa böcker för att de är så roliga och spännande. Han har en favoritserie han just nu är helt uppslukad av, men den ska jag presentera senare.

Sonja (jag) läser för tillfället mest deckare. Just nu håller jag dock på med Hanne Vibeke Holsts trilogi om danska politiker. Har kommit till den tredje delen, Drottningoffret. Jättebra! Före jag blev mammaledig var jag skolans bibbatant och såg då till att eleverna hittade inspirerande böcker.

Basse säger att han gärna skulle läsa mer, men att tiden inte riktigt vill räcka till det för tillfället. Just nu håller han på med Latte Igelkott och Svarta Skuggan. Hans alla tiders favorit är dock Brott och straff. Och Liftarens guide till galaxen.

I morgon kommer tips på böcker du kan njuta av så här i väntan på julen. Hej så länge.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Djupsjöbackska bokpanelen samlas

  1. Andrea skriver:

    Hej Sonja!
    Kul med en ny blogg att läsa!
    På tal om deckare, har du läst av Viveca Sten eller Ann Rosman? Stens har kommit ut med tre st som utspelar sig i Sandhamn och Rosman med två som handlar om Marstrand på västkusten. Jag gillade dem!
    Kram a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *