Helt säkert mer än 49 cm i snö

Här tog jag en mysig promenad idag! Den yttepytte lilla stigen ni ser framför vagnen är det man en gång kallade trottoar. Och så ser ni stället där flyttbilen står parkerad, det kunde också kallas trottoar. Kan du gissa var jag och Saga gick för att ta oss upp för backen? Jag är bombsäker på att jag tar bärselen i morgon!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

6 svar på Helt säkert mer än 49 cm i snö

 1. Camilla skriver:

  Jag har gått i ide med Niche tills de plogar gångvägarna ; )

 2. Karin T skriver:

  Släde och häst låter kul!! Och ytterst passande i detta vintersagolika landskap vi lever i förtillfället 🙂
  Roligt att du bloggar 🙂 det är alltid lika kul att läsa vänners bloggar. Ha en skön kväll!!
  Kram!

 3. sonja skriver:

  Hej Karin och härligt att du kommenterar. I brist på häst och släde satte jag fårfällen+ sovpåsen i pulkan och Saga i den och där satt hon! Det är färdmedlet vi kommer att använda oss av den närmaste tiden tror jag. Och då det är nedförsbacke är det ju bara för mamman att sätta sig i pulkan…

  Kram till dig.

 4. A-L skriver:

  Ja ni, håller med om det där med häst och släde inte skulle vara helt fel, knappast pulka heller! Själv funderade jag redan på att man kunde kombinera samhällsnytta med motionsnytta och transport genom att spänna fast en plog framför vagnen…Nåja, kanske tungt nog som det är?! Speciellt då även övergångsställena/sidogatorna är proppade med snö (som på bilden)! Kanske det blir pulka för oss också snart (har hört ryktas om att julgubben kanske hämtar en). Lite spännande att följa med bloggar, speciellt om man vet vem som finns bakom orden 🙂 Ha det bra! Vinterkram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *