Spelar spel


Hoho, vi spelar Creationary och det är SVÅRT! Eller så är jag bara en ovan legobyggare för Harald och Artur gör jättefina saker. Kan ni gissa vad de här föreställer?


Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

11 svar på Spelar spel

 1. Anna La skriver:

  En uggla, en kännykkä och en ambulans? Går spelet alltså ut på att förklara ett ord genom att bygga lego? Typ som man ska rita i pictionary?

  • sonja skriver:

   Ja det är just så man gör, tar ett kort med en bild på och försöker bygga det bilden föreställer. Vi brukar inte räkna poäng utan bygger bara turvis, riktigt skoj.

 2. Jessica skriver:

  Nu råkade jag ju se vad Anna La här ovanför svarat så nu får jag inte den där första till något annat än en uggla. Den andra är en mobiltelefon och det sista ett äppelträd och en ambulans.

 3. A-L skriver:

  Men det första kan ju också vara en fluga, ju. Och så då mobilen (eller radsiotelefon) och tänk om äppelträdet Jessica skrev om ändå är en stackars katt som fastnat i trädet så att räddning behövs av..brand..tja..ambulans? 🙂

 4. Simon skriver:

  Fluga eller uggla e det ju… men sen avslöjade ju bildtexterna något… 🙂 men riktigt fina grejer, kommer gärna och spelar

  • sonja skriver:

   Ha! Du är smart du! Det hade jag inte tänkt på. Rätt svar är alltså fluga, skruvmejsel, äppelträd och ambulans, så ni var nog alla helt sjukt nära!

 5. Tina skriver:

  Spelet verkar ju vara jätte skoj! Fina grejer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *