10 månader

Idag har hon funnits hos oss i 10 månader. Hon växer och blir roligare för var dag som går. Saga är alltid glad, hon ler mot hela världen, i matbutiken, i bussen och här hemma, vi brukar säga att det är hennes standardmin. Hon har aldrig ännu gråtit med tårar! Hon kan naturligtvis vara arg och ilsken och ledsen men det går snabbt om och ofta vet vi orsaken. Besvikelse är också något hon visar om man t.ex tar bort någon sak av henne.

Hon sover nu för tiden bara en gång om dagen, 3-4 h. På natten sover hon runt 12 timmar, vill ibland ha mjölk ibland inte. Hon kan stå och gå med stöd och stå korta stunder utan stöd. Hon säger mamma, pappa, tack, där, hej och hejdå. Dessutom har hon en massa andra fonem, men de förstår vi inte riktigt. Hon kan visa på lampan och vinka (hurra!).

Idag får hon börja äta lite mjölkprodukter, naturell joghurt och fil. Hon äter allt och hon äter bra.

Månad för månad (som ni märker är fåret Ullis inte lika samarbetsvillig mera, det var lättare förr, om vi säger så).:
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på 10 månader

  1. A-L skriver:

    Våj Sagis godis 🙂 Och så Ullis som fått sig en slängning 😉 Tuffa snickarbyxor på bild nr 11 🙂 I har farkkun på sig också nu och man blir nog genast lite tuff då 🙂

    • sonja skriver:

      Jag vet, Ullis är jobbig på det sättet när hon inte gör som fotografen säger, bara slänger sig helt pladask bakom Saga, störande. Sant att jeans =cool.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *