EFIT

Ett Foto I Timmen-inlägg, typ.

Medan Saga sover dagssömn läser jag Igelkottens elegans. Vi har runt 18 grader inne så jag ligger i soffan med alla våra filtar. Har inte riktigt kommit in i boken ännu, men gillar den så här långt. Harald och Artur är ute och skrinnar. Halv fyra plockar jag in Saga, hon får härja en timme. Sedan åker vi alla buss till Haralds fotbollsmatch, vi frös som grisar alla utom fotiskillen som hade minst kläder på sig. De vann 13-2! Mot något ärekfiendelag hörde jag i kulisserna, PK nånting…. Stelfrusna väntar vi ytterligare en halv timme på bussen, det känns som om den aldrig kommer. I det skedet ångrar jag rätt mycket att vi inte tagit bilen som alla andra smarta föräldrar. Nå ingen klagar. Ja och nu sover samtliga små och jag och Basse skall spela Morjens. Så morjens.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

5 svar på EFIT

 1. Peppe skriver:

  vilken mysig dag! och jag tror att du kommer att gilla igelkottens elegans bara du kommer in i den.

  • sonja skriver:

   Ja visst var det mysigt, jag ska ringa dig nästa gång Harald spelar fotis ute, fredagkväll tror jag det är. Vi fotisföräldrar gör inget hellre en fredagkväll än står vid en plan i -10 och snöstorm. Välkommen med som sagt! Men resten var mysigt jo. Ger igelkotten en chans, defintivt.

 2. Karin T skriver:

  Jag började också på den idag. Tror den får bli min nattläsning under tiden jag sitter vakt 🙂 Boken känns hittills som att den kommer att falla mig helt i smaken!
  Önskar dig god läsning 🙂

 3. A-L skriver:

  Nu blir jag på riktigt nyfiken på det där morjensandet 🙂 Låter kul och roligt också om det går att spela även på tumis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *