Finn ett fel

Okej, Magnus alias diskmaskinsnazin hittar kanske två.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Finn ett fel

 1. Satu skriver:

  Oj, vi har brukat låta girafferna bada i övre korgen 😉

  • Satu skriver:

   ..och jag vet att de där är en gullig zebra 😀

   • sonja skriver:

    Själv är du gullig, jag förstod nog genast vad du menade! Dessutom skulle säkert Saga också tycka att giraffen bäst platsar i övre korgen ;). Hittade också en morot i diskmaskinen idag, de är så snabba. Och sen då jag just hindrat henne från att förstöra mitt diskmaskinspåfyllande så far hon till mikron och hon har lärt sig sätta på den: vrider på ratten och trycker på knappen=sjukt störande!

    • Anna La skriver:

     Jag hade glömt det där med att man inte får fylla diskmaskinen i fred. Så jag passar på att njuta nästa gång när ingen stör!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *