Sköna sömniga söndag

Det var en grå söndag idag. Det var kring noll och strax ovanför, vilket gjorde det gråare ännu gråare och det vita började droppa och blev tungt. Vi har inte haft plusgrader sen snön kom, det är ofattbart härligt det.

Vi har inte gjort mycket denna sista jullovsdagen. Jag drog ett varv i spåret, jag jogade och dammsög sedan huset. Saga har sovit hela dagen, hon hade feber i natt, tänder kanske? Pojkarna har byggt lego, läst och jumppat med Wii:n. Artur jublar över att skolan börjar och Harald står bredvid med öppen mun och vet inte om han ska skratta eller gråta, han undrar vad det felas med brorsan.

Ja och i morgon börjar vardagen och framför allt Min morgon, yes! Jo, jag är lite beroende (har inte missat många avsnitt).

Kommer någon ihåg när vi senast såg solen? Var det förra året kanske? Längtar lite.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Sköna sömniga söndag

 1. Camilla skriver:

  Vi såg solen lite lite igår på lande ; )) Här jublar också en över skolstarten imorgon och det är JAG !!!!! Äntligen ……Så får jag tid att ta tag i studierna ( essän skall vara klar på fredag o jag har inte öppnat boken ännu )..
  Puss o Kram till er i tövädret

  Hoppas Saga kryar på sig snart !!

 2. Tina skriver:

  Vi har varit ännu slöare än ni. Vi bestämde redan för några dagar sedan att på söndagen ska vi bara slöa, och det har varit så skönt. Här sken solen på tisdagen då det var -20 grader och vi var ute och skidade. På måndagen sken också solen.

  • sonja skriver:

   Varför känns det så länge sedan solen sken? Det är säkert det gråa, även om det är grått bara en dag känns det som en vecka….

 3. sonja skriver:

  Tack för det, Camilla, mycket tyder på tänderna så det går snabbt om. Hon är på gott humör och sover bra så allt väl. Kram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *