GodnattSagan del 2

Här kommer en liten fortsättning och kanske en förklaring till det tidigare inlägget. Alltså vem skulle kunna sova när man måste öva sig på att stå, öva sig på att gå, på att prata, vinka och nu det senaste klappa händerna?! Inte Saga i alla fall! Igår då jag sa ”nu är det natt, då ska Saga sova”, klappade hon sina händer. Då kunde jag inte annat än skratta åt och med henne.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

3 svar på GodnattSagan del 2

 1. Tina skriver:

  Ler…

 2. Peppe skriver:

  Det är så roligt att Saga och Vidar lär sig saker nästan samtidigt (Saga är förvisso lite snabbare). Vidar har också klappat händerna de senaste dagarna.

  • sonja skriver:

   Jag vet, det är roligt. Det är skoj då de kan göra saker man uppmanar dem till, man blir lika förvånad varje gång, hon förstår, hon gör, hon är en tänkande varelse. Så obeskrivbart roligt, eller hur!? Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *