Vilken vagn?

Okej nu behöver jag er hjälp. Vilken vagn rekommenderar ni att jag skall köpa till Saga? Den skall kunna köra i alla terränger, vara rymlig, barnet ska kunna sova dagssömnen i den och så får den gärna vara snygg.

Har bara erfarenhet av Emmaljunga, för mig har det varit vagnarnas vagn, men efter mycket surfande märker jag att det finns massvis med vagnar. Jag tro jag vill ha något lite coolare även om jag varit mycket nöjd med vår klassiska traktor, den var lite som en Volvo, ni vet?

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

9 svar på Vilken vagn?

 1. snigelnharald.blogspot.com skriver:

  Är vrålnöjda med vår boo!

  • sonja skriver:

   Den är så snygg! Är den tillräckligt stor för vår rätt så stora tjej? Jag menar vi vill kunna använda den ännu många. Liggdel behöver vi ju inte fundera på alls.

 2. Hanna skriver:

  Vi har en Emmaljunga City Cross, och den ät helt strålande! Jag rattar den genom snöhögarna i Sibboskogen hur lätt som helst, men den är ändå så smäcker att den ryms bra också i en bil som inte är jättestor. Just nu använder vi sittdelen, och den funkar nog länge ännu. Men jag är lite klassiskt lagd på den här punkten, så om du vill ha någonting fräsigt ska du nog inte lyssna på mej :o)

 3. Satu skriver:

  Vi har den klassiska Volvon, Emmaljungas Duo Edge Sport, och har älskat den med båda. Felix som e nästan en meter lång ryms o sova dagssömn där, fast vi har ett fårskinntaljajuttuvetintvaddenheterpåsvenska där under honom. Och Claudia ryms hur bra som helst med tjocka vinterkläder o sovsäckar. Duo e kanske lite onöjdig, för knappast behöver du hårda koppan med Saga numera men… nån motsvarande kanske sku jag ta. Jag sku inte äns titta på såna vagnar som e gjorda i södra Europa eller längre bort, för såna är inte så bra på vintertid här. Eller så har kompisar lite sagt. Att det funkar nog och på sommaren var dom nöjda men sen när det är -15 grader ute och man måste ta vagnen ut så det märks att det inte är gjort här oppe i Norden. Som Emmaljungas 😉 Vi har Brios tvillingskärra och redan med dom så ser man skilnaden…

  • sonja skriver:

   Hade också en edge, har bara varit nöjd, utom att den är stor och tung då man har den i bilen… ska åka på jakt snart… tack för synpunkterna!

 4. Karin skriver:

  Inte Brio! Det har vi och den blev nött innan vi kom hem från BB med första barnet. Grova terrängdäck rekommenderar jag dock.

  • sonja skriver:

   Okej! Ni kan alltid stjäla någon annans om ni är missnöjda, man gör sånt har jag hört. Nå nääää!

   Det blev grova terrängdäck!

 5. A-L skriver:

  Hittat vagn redan? Jag måste ju bara hålla med Hanna och hålla på Emmaljungas City Cross (även om min erfarenhet inte är hisnande lång som du vet)! Funkar bra i allmänna fortskaffningsmedel också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *