Definiera ordet rådd

Jag: Men Artur, hur har du lyckats rådda ditt rum så här fullständigt?

Han: Jag har inte råddat, jag har sökt en droids kropp!

Jag: Jaha, i så fall…

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Definiera ordet rådd

  1. Camilla skriver:

    Så det så……. William o Oliver hade full förståelse för Arturs ”rådd” ; ))
    Som sagt jag städade Williams kaos 4h på veckoslutet….Undrar vad han letat efter ?

  2. Jessica skriver:

    Det låter som när Malena letat efter en viss skjorta i skåpet. Hon måste riva ut alla skjortor ur skåpet för att hitta den hon vill ha. Nu då jag legat till sängs några dagar är det ingen ordning på hennes kläder men hon tycks hitta vad hon behöver så jag funderade faktiskt att hon får ha det lite stökigt 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *