Blå skymning

Blå skymning eller blåa timmen är bland de vackraste orden jag vet. Då dagen sakta och långsamt övergår till kväll och allt badar i det vackraste blå sken man kan tänka sig.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Blå skymning

 1. Tina skriver:

  Ja, orden låter vackra, men har inte riktigt sett skenet som vackert. Är mera för den gula skymningen.

 2. Susanna L skriver:

  Hej Sonja!
  Nu måste jag ge mig till känna – jag läser flitigt din blogg och så även idag 🙂 Det här ämnet gör dessutom att jag bara måste kliva in och kommentera. När jag var liten pratade jag nämligen alltid om ”blåmörkt”. Jag var övertygad om att det hette så – det tog länge innan jag noterade att det finns ett ord som ’skymning’ 🙂 Än idag använder jag ibland ’blåmörkt’, för jag tycker det är så mycket mer beskrivande (om jag får säga det själv). Ha det gott, Sonja! Kram

  • sonja skriver:

   Nämen hej på dig fina Sanna! Vad skoj att du hittat hit! Blåmörkt det är också fint, bättre till och med, det ska jag börja öva på. Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *