Personligt rekord

Vill ni veta hur snabbt jag skidade idag? Inte? Nå jag skriver det i alla fall för jag är ganska nöjd. 5.48 min/km var medelhastigheten och jag for 7 km. Det är mitt personliga rekord.

Jag är ingen atlet alls, det kan gå perioder då jag inte orkar träna. Alla mår bra att av röra på sig och så även jag. Så här nästan ett år efter graviditeten känns det dessutom på sin plats att  gå ner några kilo i vikt, jag måste inte men jag vill.

Basse installerade RunKeeper på min telefon, den ritar ut rutten på kartan den berättar som sagt hur snabbt jag skidat bland annat. Kul!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

6 svar på Personligt rekord

 1. Tina skriver:

  Bravo! Jag skidade också en 40 minuter idag, men var nog säkert bara 2 km. Det tar sin tid att göra spåren själv och fota litet på vägen också. ;D

  • sonja skriver:

   Det är klart att man ibland måste stanna och fota lite, för att inte tala om kakaoslurken som måste inmundigas titt som tätt. Så gör jag också men inte alltid.

 2. Peppe skriver:

  Du och Basse inspirerade mig att ladda ner RunKeeper. Tack! Och bra jobbat idag!

  • sonja skriver:

   Är det? På riktigt också då? Jag vet alltså att det är bra skidat för mig, kanske det räcker? Tack igen för bilden, du vet inte hur jag njuter av dina bilder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.