En bukett glädje

Nu är det min tur att blogga om tulpaner! Camilla-vännen kom över med två av sina söner och en härlig bukett tulpaner! Så ljuvliga så!

Camilla studerar till Steiner- småbarnspedagog och kom den här fredagkvällen över för att observera Saga och ställa lite frågor till mig. Så här sitter jag nu efter två timmar med rosiga kinder och en varm känsla. Det kändes bra att så här tio månader senare få berätta om hela graviditeten och förlossningen. För Camilla verkade genuint intresserad. Medan vi tittade på foton av nyfödda Saga slog det mig att Saga faktiskt nu funnits längre utanför magen än innanför. Tänk! Fina lilla liv.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

1 svar på En bukett glädje

  1. Camilla skriver:

    Tack för att jag får observera Saga ; ))
    Jag kände även jag en varm fin känsla inom mig efter pratstunden…..Du berättar så fint ; ))

    Tycker om er o ses ikväll igen !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *