Var är Saga?

Var är Saga är en ny rolig lek! Så var är Saga och vi andra en dag som denna? Saga är mest hemma, hon har sovit ett pass på två timmar redan. Mamman skidade. Vid elva tiden for pappa-tränare och Haralds fotisproffset iväg på match. Artur läser sagor, pripplar med pärlor och ska festfixa sig. Jag måste mellan varven stryka pripplorna. Klockan tre ska Artur på barnkalas (borde paketera), jag kör och Saga hänger med. Saga ska sova två timmar till. Klockan fem går pappan med två av barnen till kompisar som bjuder oss på middag. Samtidigt åker jag och hämtar Artur + en vän från kalaset, vi åker till vännerna. Klockan sex sticker pappan iväg med pojkarna då Artur-fotisproffset ska spela match.

Vi det laget tänker jag sitta ner och dricka vin och pusta ut, tror jag.

It’s all about planning!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Var är Saga?

  1. Camilla skriver:

    Bra att du påminde om vinet….. ; )
    Ses ikväll

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *