Dagens saga

Att mäta känslor är inte lätt. Hur beskriver man hur mycket man tycker om någon? I den här boken försöker sig barnharen och pappaharen på just det. Den är söt och ljuvlig och man blir varm om hjärtat av att läsa den.

När jag väntade andra barnet undrade jag hur kärleken skulle räcka till. Jag älskar ju Harald så ofattbart mycket, skall jag kunna älska ett till barn lika mycket? Efter nästan sju års erfarenhet vet jag att det går. Kärleken har inga gränser, det finns inte en viss mängd som sedan skall fördelas lika mellan alla barnen. Kärleken är gränslös, det finns så mycket att det till och med rinner över.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

7 svar på Dagens saga

 1. En nästan mormor skriver:

  Så vackert skrivet!

 2. Camilla skriver:

  Den där boken är så fin….William har den boken som ” mitt första år” att skriva in milstolpar i ; ))

 3. Tina skriver:

  Så sant och vi har också denna bok och ett par andra av samma författare. De är härliga!

 4. A-L skriver:

  M fick den till farsdan hos oss 🙂 Söt bok, fast det var någon också som reagerade på att pappan försökte ”överträffa”/”vinna” lilla haren, vilket jag inte alls tänkt på så.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *