Paket på posten

Det här paketet fick vi på posten. Ett härligt bokpaket med tre fina böcker. Stort tack till Fontana Media. I paketet fanns Morris, Leia och papporna och Ellen Annorlundas fest, båda skrivna av Monica Vikström-Jokela. De här böckerna är bekanta för mig sedan tidigare, men just de här två i serien har jag inte läst. Dessutom fanns det i paketet Benjamins resa av Nina Langenskiöld. Den ser spännande ut med sin karta och diabolo (den röda leksaken) på pärmen.

Tror att Morris, Leia och Ellen får bli högläsningsböcker så får Harald läsa om Benjamin. Recensioner kommer inom kort!

Fontana Media är ett förlag med egen bokhandel samt en nätbokhandel. De har ett stort urval böcker på svenska. De ger ut böcker om livsfrågor, fakta och barnböcker i serien Salt & Peppar. Samtliga av de böcker som jag fick ingår i serien Salt & Peppar.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Paket på posten

  1. andrea skriver:

    Kan vart rekommendera Benjamins resa. Hade den som högläsning i min 3-4:a och den gillades skarpt. Har nu dessutom köpt en diabolo som rekvisita inför nästa läsomgång (som antagligen blir efter sportlovet). Morris & Leia gick också bra hem och det blev jubel då de insåg att det finns en del 2.
    Kram a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *