I som i is


Den nionde bilden i serien Fotografera ABC.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på I som i is

 1. Maria skriver:

  Tack för din kommentar på Ellens blogg. Och tack för allt vackert du sa om Ellen på rytmiken. Jag ville bara säga att från det jag läst så tycker jag att du är en alldeles underbar mamma och en super typ! Jag ser upp till dig när det gäller föräldraskap. 🙂

  Sen sku jag ännu tillägga det jag inte hann säga på rytmiken att jag hade förlossningsdepression och var livrädd att åka med Ellen i bussen. Så det att flytta ut hit till Esbo bort från mina vänner och mitt sociala nätverk, var ju en jätte stor orsak till att jag blev ännu mer deprimerad och rädd. Om man skulle kunna så sku jag kräva skadestånd för psykiska men orsakade av remonten.. MEn tyvärr går det inte…

  Ses nästa vecka! Hälsa Saga från Ellen!
  M

  • sonja skriver:

   Oj Maria! Jag blev helt rörd nu! Tack för de fina orden!

   Du är också en jättefin mamma och jag tycker om det att vi lär känna varann mer och mer för varje vecka. Ellen är en ljuvlig tjej, så pigg och så otroligt vacker.

   Vad ledsamt att höra om depressionen och samtidigt så bra att du repat dig och kan berätta om den! Strongt!

   Vi ses, kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *