Februaridag

Ja, vad kan man säga, det blir inte vackrare än så här.

Morgonen tillbringade jag i spåret, eftermiddagen och kvällen i en svettig fotbollshall där jag hejade intensivt på HIFK…

Och nu ska jag dra en yllefilt omkring mig, krypa upp i soffan och vänta på Amazing race och sedan några Gilmore Girls. Ha en skön kväll!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

5 svar på Februaridag

 1. Camilla skriver:

  Jag har min arma stackare suttit på skolbänken i detta underbara väder…..Både igår och idag! Nå jag fick min dos av andevetenskap o en hel del annat med o idag fick jag tova fina vinterväsen till årstidsbordet ; ))
  Imorgon skall jag ut en sväng trots att jag har feber o världens flunssa ; ))
  Kram på dig

 2. PLE skriver:

  Hoppas ni fick sjunga många
  IFK är det bästa laget,
  Heja Heja IFK
  🙂

  • sonja skriver:

   De spelade så otroligt bra sista matchen, F var så med! Hälsa honom det ifall han inte hörde då jag ropade! Vi sjöng varje gång de gjorde mål, men saknade dig. Basse skulle kunna ta med F i morgon!? För jag åker inte med då.

 3. PLE skriver:

  Tack för erbjudandet. Kommer med honom på morgonen men sen har de båda andra sportarna var sin match också lite senare på eftermiddag så jag kanske tar och förhandlar på plats med Basse om eventuella körningar. Å andra sidan börjar de äldre tycka det är lite jobbigt med mej eftersom jag inte alltid beter mej stillsamt och belevat, så om den yngsta ännu tycker jag duger så bör jag väl vara nöjd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *