Besök i ett vintrigt Finland

Idag kommer släktingarna från England. De önskade komma till Finland för att uppleva snö och vinter. Visst får de snö och visst får de vinter, få se om de alls kan vara ute i den här kylan (-20). Men det är ju vackert inifrån sett också…

Den här lilla vilda filuren rekommenderar varma yllekläder idag och planerar sova inomhus…

Det är inte alltid så lätt av fånga henne på bild kan jag säga.

Vad gör du denna vackra vinterdag?

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Besök i ett vintrigt Finland

 1. Maria skriver:

  Jag var till svägerskan och lät gubben skriva sitt skolarbete hemma i fred (när man i en etta inte kan gå i ett annat rum och lämna gubben i fred..). Fick lunch, en stor låda babykläder och var på långpromenad runt vårt nya bostadsområde dit vi flyttar i maj (hon bor alltså där helt nära vart vi flyttar :)). Hade helt för lite kläder på så benen var helt domnade av kyla då vi kom in. Sen förde jag dottern hem och for själv och gjorde veckans matuppköp. När jag kom hem lagade vi middag och sen var det dags för dotterns bad och nu ska hon snart och sova. Sen blir det väl tyst tv-tittande i mörkret.

  Hej, du ville veta! 🙂

  • sonja skriver:

   Klart jag ville veta! Tyst tv-tittande i mörkret låter mysigt, nä skojade bara! Hoppas ni snart snart får flytta!

   Kan tänka mig att det blev kallt, jag har inte gått ut utan utebyxor sedan november. Till och med till julkyrkan hade jag utebyxorna på, hur praktiskt som helst att dra dem under klänningen ;). Om jag nu skulle lämna bort dem är det som att lämna bort jackan, det går helt enkelt inte!

 2. Mia skriver:

  Woha, minus 20! Man ska vara försiktigt med vad man önskar sig tydligen.. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *