Verklig vinter

Det knarrar under fötterna och det biter i kinderna. Trots -21 promenerade vi till skolan. Saga var riktigt varm då vi kom hem igen efter en timme. Jag är en sån där människa som tror på att det inte finns fel väder, bara fel kläder… Och solen, såg ni solen i morse? Den var röd! Artur stod förundrad och sa ”är det där solen”?

Ja jag gillar, men det vet ni väl redan?

Ha en trevlig vändag idag!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Verklig vinter

  1. Henrik Lund skriver:

    Ja – vädret är det inget fel på minsann…var ute i flera repriser idag, och vad det var ljuvligt! Februarisolen är något av det vackraste jag vet…kylan är bitande, men solen värmer kropp och framför allt själ!

    Pilkhalaren på bara, så blir det t.o.m. svettigt då man är ute och gör något…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *