Att somna

Vet ni den där känslan när man nattar barn och somnar själv?

Att somna halv åtta på kvällen är inte alls så angenämt som det ser ut.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Att somna

 1. Micaela skriver:

  Men, det ser väldigt skönt ut! Sov gott!

  • Sonja skriver:

   Det är det som är problemet, det är vansinnigt skönt, ända tills man vaknar efter någon timme och inser att byket måste hängas upp, diskmaskinen tömmas, morgondagens kläder tas fram, tänderna tvättas osvosv.

 2. Satu skriver:

  Med tanke på hur svår jag just hade här hemma med mina så ser det där ut nästan retande men ah, hur sött 🙂 Jag har en gång somnat själv, men då hade pojken (då pikulite på 2år) inte somnat och pappan hittade honom sen i köket när han kom hem. Där lekte han med sina bilar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *