Maskerad

Vi var bjudna på maskerad. Födisbarnet (var idag bland annat indian, pirat, batman och katt) fyllde fyra år och det var mete, ansiktsmålning och maskerad. Kalle (pappan till födisbarnet) tycker jag bloggar (lite väl) mycket, eller lite väl lite om honom, kanske? Så här kommer ett inlägg tillägnat Kalle. Bland annat det här funderade han på idag:

Hur många inlägg jag skriver per dag: i medeltal fyra. Nej, det är inte betungande att blogga och det är inte därför jag är hemmamamma, men kanske en förutsättning? Det underlättar i alla fall.

JA alla mänskor jag fotograferar är sjukt snygga och ofattbart trevliga. De är alla fina mänskor som förgyller min vardag och ger mig något att blogga om.

Kalle är Haralds fadder, min före detta studiekompis, en härlig vän och min bästa skrattkompis då vi spelar sällskapspel. Otaliga gånger har vi fått gå ut på balkongen då vi skrattat så mycket att de andra fått nog. Tack Kalle för kalaset, dina kakor är de godaste, alltid. När öppnar du kafé? Du skulle ju hinna eftersom du inte bloggar!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

8 svar på Maskerad

 1. Karin skriver:

  Nej vad roligt ni verkar ha haft det! Jag vill också! Jättekramar till er allihop och Kalle – jag ser också fram emot att du börjar blogga.

 2. M skriver:

  Ja, Kalle skulle ju aldrig gå med i FB heller 😉 fick riktigt skrämselhicka när jag läste ”Kalle bloggar…” tredje försöket läste jag rätt. Man kan ju blogga korta inlägg också, o privat, det gör jag 🙂

  • sonja skriver:

   Det är bara en tidsfråga så bloggar han också. I framtiden kommer alla att ha en blogg, precis som alla har en telefon idag, vem skulle ha trott det för 30 år sedan?! Och precis som ALLA är på fb idag, ju!

 3. Patricia skriver:

  🙂 Du är nog rolig du, Sonja. Tack för idag o så ses vi i handarbetets tecken. Karin; flytta hiiiiiiiiit har jag ju sagt tusen gånger!

  • sonja skriver:

   Jo jag väntar på juntan, börjar vi redan den här veckan? FÖr mig passar alltså onsdagar och torsdagar bäst, tisdag och fredag spelar Harald fotis med Basse som tränare. Då har jag alltså både A och S med mig, men A kan i nödfall fara med Basse och Saga kan ju nog komma med på junta… Hon trivdes ju så bra hos er, ni har så massor fina leksaker och en ljuvlig Tigger-Axa! Lördagar går också bra, men då är jag gärna med familjen, så hellre en veckodag. Kram.

 4. Kalle skriver:

  Tack Sonja! Nu är jag nästan kändis i bloggvärlden! Och med vilken entré!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *