Innetossor som utetossor

När vi var i Berlin förra sommaren såg vi en massa barn som hade s.k innetossor på sig ute. Jag tyckte det här var mycket smart och tänker provköra detta på Saga i sommar. Tänk att slippa klumpiga, heta skor och istället kunna gå nästan barfota. Alltså barfota är ju bäst men i huvudstadens centrum vill man inte gå barfota. Och hur söta är inte de här t.ex. från Bobux.

De här fick Saga av sin farbror Simon då han hälsade på henne första gången. Vi har använt dem massor, tyvärr är de nu för små.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Innetossor som utetossor

  1. Pia Nygård skriver:

    Ifall du inte hör om Feelmax rekommenderar jag varmt!! De går att ha som simtossor/innetossor eller, just som du tänkte, till utetossor! Christa bodde i sina tills de blev för små och nu har vi bara inte kommit oss att skaffa nya… :/ Men en bra tossa för mycket!!!

  2. Jessica skriver:

    Tossorna på bilden påminner väldigt mycket om de här tossorna som är väldigt pop på dagis http://www.tohvelisankari.fi/?gclid=COTehf7asKcCFQQj3godEirYBw

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *