Kvinnodagen

Jag vill önska alla kvinnor en riktigt fin dag idag! Visste du att alla kvinnor i Kina får ledigt från arbetet för att det är kvinnodagen? Hur firar du?

Jag ska äta fastlagsbullar (enligt konstens alla regler: degen bakad med hjorthornssalt, bullen fylld med inkråmet, mandelmassa och grädde), åka pulka och komma på tio saker som är bra med att vara kvinna. Du får gärna hjälpa mig att lista upp några bra saker!

Och så önskar jag mig ett eget rum.

 

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

1 svar på Kvinnodagen

  1. Anna La skriver:

    Jag bakade också med E503 i fastlagsbullarna. Och undrade lite vilka andra e-ämnen jag använder utan att tänka på att jag gör det. Och naturligtvis skall det vara mandelmassa och grädde!

    Familjens storebror frågade idag vem som skall vara mamma sedan då han blir pappa. Det är hans framtidsvision och högst önskan- att bli pappa. Det är för mig det bästa med att vara kvinna- att vara mamma. Det kan ju hända att det är precis lika fint att vara pappa, men det får jag inte prova på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *