Sötaste tanterna och gubbarna

Alla de här tanterna och farbröderna som gullar med små barn, finns de överallt eller är det bara i Munksnästrakten? Idag har det hänt två gånger. En tant sa att det är hoppingivande med små barn, en annan sa att Saga är en riktig liten vandrargosse, då han går så fint och så lilla greken, gubben som bor i vår trappa, han säger ofta hur han uppskattar det att vi gett denna världen tre barn, trots att han tycker att det är för kallt i Finland.

Jag gillar dem!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

1 svar på Sötaste tanterna och gubbarna

  1. Karin T skriver:

    De finns även i de östra delarna av stan 🙂 åtminstone i Östra Centrums Prisma. Kan också bero på att min Saga beslöt att sjunga mamma mamma mamma i olika tonlägen under dagens matshopping 🙂 Tror det var det som lockade alla gubbar o gummor till att komma fram och prata med oss!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *