Slask och plask

Jag tar tillbaka det där om att våren skulle göra sig påmind. Optimistiskt valde jag att jogga längs med Munksnäs strand idag: plumsade upp till knäna eller halkade omkull eller sprang rakt i en vattenpöl så det sipprade kallt snövatten mellan tårna. Det blir väl bättre, det här var ingen direkt njutning.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Slask och plask

 1. Satu skriver:

  Jag klagade inte på sommaren då det var jättevarmt, då njöt jag. På riktigt, det var passligt för mig.

  Jag kladage inte alls nu på vintern, inte då det snöät 20 cm under natten och jag sku med tvillingskärran nånstans och det var tugnt och inte då det var nästan -30 grader kallt. Jag tyckte om, det var vackert, så ska det vara på vintern.

  Men det här slaskiga, hala, äckliga, det regnar disktrasor och är grått -väder är inte för människor! Jag klagar. Tycker inte om. Ifjol tyckte jag att det gick så smidigt, jag var inne på bb och sen hemma inne ett par veckor med en baby, jag hann liksom inte märka det hemska slasket..

  • Sonja skriver:

   Precis så är det. Nu kan jag förstå mänskor som klagar, då barnen är våta in till underkläderna trots all världens gore tex och tec + och jag vet inte vad…. Men snart har vi våren här på riktigt och sommar med sköna gräsmattor och svalkande skugga… Vi ska klara det även om varken du eller jag har en nyfödd baby i år! Vi får tänka på varann då vi stretar fram med vagnarna i motvind med snöslask i nacken.

 2. Melli skriver:

  Ja NU klagar jag också! Här i trakten plockar inte folk upp hundsmutset heller så man får hela tiden väja för högar mitt på vägen också, kan inte slappna av med barnen då jag hela tiden är rädd att de trampar eller faller i bajs.
  Men oj vad jag väntar på att bli kvitt denna flunssa så jag sku få springa nu när sambon är hemma igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *