Dag 3: En familjemedlem

Den tredje dagens fotouppdrag på listan var en familjemedlem. Här är en bild på den nyaste familjemedlemmen, här som godnattSagan på väg ut i vagnen:

Saga är nu ett år gammal. Hon kan redan en hel del. Sysselsätter sig ganska länge sjäv, går omkring i lägenheten och utforskar, läser gärna böcker själv eller pysslar med sina saker. Hon sover länge och bra, det har hon alltid gjort. När hon sover dagssömn så njuter jag, läser böcker, surfar på nätet, ser en film eller dricker kaffe. Jag låter henne sova hemma, ute på balkongen, försöker att inte pricka in något program mellan tolv och tre.

Varje onsdag går jag och Saga på babyrytmik, det är det enda fasta programmet vi har. Hon trivs där och har lärt sig en massa. Hon gillar de andra barnen, hon går fram till dem, lutar huvudet på sned, böjer ryggen och pratar med dem. Nicholas som Saga träffar ofta är hennes baby, hon pussar och ”sköter” honom, även om de nu är nästan jämngamla. Komiskt då man märker att de små tar modell av hur man själv gör med dem. Kolla t.ex. här hur hon nonchalant kastar upp sin docka på axeln samtidigt som leken fortsätter:

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *