Dag 4: Min hobby

Att göra saker med lera, och då framför allt att dreja, det är min hobby. Den där känslan när det plötsligt händer något med lerklumpen under mina händer, skapandets känsla, den är svår att beskriva i ord. Pröva på det något tag. Jag drömmer om att sitta ute på landet, titta ut över havet medan drejskivan sakta snurrar under mina händer.

Muminfigurerna gjorde jag år 2006 i Åbo. Resten av saker jag gjort har mamma, ni vet mammor; allt man kommer hem med tycker de att är det finaste, det funkar ännu när man är vuxen.

En dag av fotolistan.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Dag 4: Min hobby

 1. Jessica skriver:

  Jag har prövat att dreja och det var svårt tyckte jag men roligt att ”rådda” med lera 😉

  • sonja skriver:

   Jag tycker också det är svårt, därför är det väl sen så himla kul då det väl lyckas och man känner ju genast om det lyckades, om man lyckats fixera klumpen.

 2. Sara skriver:

  Muminfigurerna är ju jättefina 🙂 det ser ”köpta” ut. Professionella alltså 😛

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *