Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp

Hinner ännu lägga in en bild till listan. Den här är ganska äcklig, förlåt om någon av er är lite känslig. Samtidigt är den lite kul så här i efterskott. Det här hände nämligen inte bara en gång kan jag tillägga. Jag har ingen aning hur hon lyckades med det här, och det hände alltid med pappersblöjorna dessutom. Som ett litet tips av en med erfarenhet så kan jag säga att det lönar sig att inte ha vita byxor då du är på picknick på Åland på midsommaren.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

14 svar på Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp

 1. Jessica skriver:

  Din min säger allt!

 2. Maria skriver:

  Oj nej! 😀

 3. Karin skriver:

  Bilderna vi tog på vad som kommer att gå till historieskrivningarna som Bajset Åland 2010 är också underbara. Vill minnas att du har en liknande min då.

  • sonja skriver:

   Konstigt nog har jag ingen bild från just det tillfället, dock klara minnesbilder av f.d. vita byxor. Fortfarande är jag imponerad av rinnande vatten ute på Lilla Holmen, även om det var iskallt var det räddningen.

 4. Caroline skriver:

  Eeee–uuuuhh! Usch då! Men samtidigt… fascinerande?!

 5. Melli skriver:

  Underbart!
  Tänkte att det är lite synd att inte jag bloggar då jag sköljde lavoaren (från bajs) med Lukas hängande på ena armen här en kväll.Plötsligt sprutade det en massa bajs till från honom..En del kom på mattan en del på en trasa jag hade under honom som jag sedan (klokt nog) slängde ifrån mig så det flög ner och runt och överallt ifrån den också.Jösses sånt städande det var efter det. :/ Inte min kväll alls. En stund senare föll en hel hög rena underkläder jag sorterat rakt ner i byttan också..

 6. Helena skriver:

  Hahaha! Gud vad äckligt! Hahah! Men kan ju ändå inte låta bli att skratta så jag gråter! Fattar inte hur vi har klarat oss utan en sån incident! (So far!)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *