Minimum blir sju

När snön smälter kommer våren och när våren kommer kommer Minimum. Så sa Harald för sju år sedan. Idag för sju år sedan blev Harald storebror. Idag för sju år sedan blev jag tvåbarnsmamma. Då föddes Artur. Vår fina, söta Artur. Eller Arthur som han skulle önska skriva det.

Att bli 7 är stort, då kan man redan en hel del. Artur läser böcker sedan länge, han räknar ogjorda uppgifter i Haralds matteböcker. Ja, frågar du honom så vet du att det inte är mycket en sjuåring inte kan. (I morse fick han en klocka, den kan han inte ännu.)

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

17 svar på Minimum blir sju

  1. Camilla skriver:

    GRATTIS fina söta ArtHur ; ) Är det inte konstigt hur tiden bara flyger iväg….ett tu tre är de små hjälplösa knytena stora typer som kan och vet en massa saker !!
    Kram

  2. Patricia skriver:

    Grattis ArtHur! Vad nostalgisk jag blir… Kommer ihåg då vi gick med Harald och väntade på besked om att Minimum e född. Och hur liten han var när vi fick se honom alldeles färsk. Fina ArtHur!

    • sonja skriver:

      Jag vet, vi tittade på bilder igår och talade om er! Hur skulle ni ha gjort med mig om Artur skulle ha fötts på natten, skulle vi ha väckt TaijePisa då? Typ. Och minns ni hur ni gav upp med att vänta på A, efter att ha hotat och lockat och jag vet inte vad… Fina minnen. Kram till er!

  3. Caroline skriver:

    Hipp hipp hurra!

  4. snigelnharald.blogspot.com skriver:

    Grattis Artur! 7 är en spännande ålder, här följer vi snart efter! 🙂

  5. Jessica skriver:

    Grattis till 7 åringen!

  6. Malin skriver:

    Han ser så lycklig ut! Grattis!

  7. A-L skriver:

    Grattis till sjuårige professorn A! 🙂

  8. Melli skriver:

    Grattis till stora pojken! Så han firade endå trots snön?! 😉

    • sonja skriver:

      Nå han gjorde det, varje gång vi skämtsamt fört saken på tal har han ignorerat oss, som om han inte hört oss, lite sådär: sa ni nåt? jag tyckte väl det… och sedan bara gått sin väg. Så han har väl aldrig talat om att skjuta fram födelsedagen heller?! Varifrån fick vi alla det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *