Dag 18: Känslor

En del av fotolistan. Bilden är inte från idag utan från förra sommaren. Men den utstrålar känslor, två bröder emellan. De här två bröderna har en åldersskillnad på nästan tre år. De leker, skojar, bråkar, skrattar, ja de gör allt tillsammans. Den lilla vill alltid vara med den stora. Den stora vill inte alltid ha med den lilla men tar med honom ändå. De delar rum och de delar saker. De saknar varann då de inte är tillsammans. I varandra har de den bästa av vänner.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Dag 18: Känslor

  1. Linda skriver:

    Fint skrivet, mellan mina grabbar skiljer det tre år och det är som du skriver…men ibland önskar jag mindre bråk bara!
    Ha det gott Mvh Lina

  2. Jessica skriver:

    Åååå vilken fin bild! Man behöver inga ord för den, den talar för sig själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *